Produkty pro bruco srl (6)

MLADÉ ČERVENÉ VÍNO RONDAN D.O. LA RIOJA. - !!!NOVINKA!!! MLADÉ ČERVENÉ VÍNO RONDAN SKLIZEŇ 22/23 D.O. LA RIOJA

MLADÉ ČERVENÉ VÍNO RONDAN D.O. LA RIOJA. - !!!NOVINKA!!! MLADÉ ČERVENÉ VÍNO RONDAN SKLIZEŇ 22/23 D.O. LA RIOJA

Tento typ vína se vyrábí z vinic vlastněných odrůdou Tempranillo, spolu s vinicemi odrůdy Garnacha. Odrůdové rozdělení: 70% Tempranillo, 30% Garnacha. Výroba: Hrozny zbavené stopek z nerezové oceli s macerací po dobu jednoho měsíce. POZNÁMKA K OCHUTNÁNÍ: Mladé červené víno má barvu třešně s fialovými a lesklými okraji. V AROMATU: Je široké, s intenzivními vůněmi červeného ovoce a borůvek. S dobrou intenzitou. V CHUŤI: Je chutné, svěží, vytrvalé a velmi ovocné. Logistika: · 12 jednotek na krabici. · 60 krabic na evropském paletě. · 720 jednotek na evropském paletě. Minimální objednávka: 1 evropský palet. Daně nejsou zahrnuty. Zeptejte se na nabídku v kontaktních údajích. Prosím, zdržte se zprostředkovatelů a zvědavců. Není prodáváno jednotlivcům za žádných okolností. Nabídka pouze pro profesionály velkoobchodně pro národní distribuci, pohostinství nebo kanál Horeca. Pracovní doba zákaznického servisu: Pondělí až Pátek. Ráno 8:00 - 14:00.
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, k výrobě masného produktu, který není tepelně zpracován, nazývaného "Lomo embuchado" nebo "Caña de lomo", vyrobeného procesem zrání-sušení trvajícím více než 45 dní. Formát: krabička 200g, sáček 5kg
Kompletní aditivum curados 049

Kompletní aditivum curados 049

Směs aditiv a pomocných produktů pro použití v uzenářství, určená k výrobě masných výrobků, ať už sušených (včetně doby zrání kratší než 30 dní) nebo tepelně upravených. Používá se jako doplněk v receptech, které přidávají sůl a koření. V ostatních případech je třeba zkontrolovat, že součet aditiv nepřekročí maximální legální limity povolené pro vyrobené uzeniny. Formát: krabice 6 kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg